Безжични мрежи и системи     
 Пренос на данни и интернет     
 On-line телевизия и радио     
 Изграждане на оптични мрежи     
 
ПРОВЕРЕТЕ ВАШАТА ПОЩА
 
e-mail адрес:
 
парола:

ВЛЕЗ
 
 Запомни ме на този компютър
   Забравена парола?
 
   
 

      покритие подръжка
      технологии


покритие поддръжка  ▫  мрежа    
 

Център за управление на мрежата

ЦУМ се намира в гр. Габрово. Центъра осъществява денонощен автоматичен мониторинг на състоянието на мрежата, управлява мрежовото и клиентското оборудване, оборудването в центъра за данни и базовото информационно оборудване на Фирмата. Мониторинг се осъществява на основата на системи, предлагани от производители на оборудване, а така също и свои собствени разработки и програми, поръчани и изпълнени от странични организации. Инженерите изпълняват анализ и идентификация на постъпващите от мрежата аварийни съобщения и изпълняват комплексна работа по отстраняването на аварията и/или възстановяване на услугата. Така също ЦУС изпълнява обработка на аварийните заявки, постъпващи от службата на акаунт-менаджерите и сервиз-менаджерите, службата по техническа поддръжка и ценъра за обработка на позвъняванията (call-center). Целия ход по решението на проблема, започва с жалба от страна на клиента или с фиксиране на аварията от страна на сътрудниците към ЦУС, документиране, с указание за последващите действия, време и фамилия на сътрудника в системата съпровождаща аварийната заявка (TTMS).

Освен това , с водещите производители на оборудване: Nortel, ECI, CISCO, ASCOM, Siemens, Away и ред други, имаме договорки, с които нашата Фирма има възможност да се обърнем към производителите за помощ за решаването на проблема. Решението на проблема се извършва от специалистите на « Уникс » с помоща на специалисти от компанията - производители на оборудването.

Монтажа и обслужването на клиентското оборудване в региона са на основата на договори сключени с партньори на «Уникс » за техническа поддръжка.
 
Слушайте on-line радио с нас!
 
Гледайте on-line телевизия с нас!